Billigt badetøj: Bikini, badedragt, monokini – hvad er ’in’?

Billigt badetøj – Bikini – Det sikre valg

Når sommeren nærmer sig, og det derfor er blevet tid til at finde lækkert og samtidig billigt badetøj, er det altid svært at finde ud af, hvad man tør vove sig ud i i det pågældende år. At iføre sig en bikini er for mange det sikre og mest tjekkede valg, da nærmest alle gør det, og der findes alverdens former og typer, når den rigtige bikini skal findes. Læs to typer inden for bikinier herunder.

Køb modetøj online

Billigt badetøj
Billigt badetøj
Billigt badetøj

– En vinder, når der skal findes billigt badetøj, er helt klart trekantsbikinien. Den fås altid i både enkle og prangende farver, mønstrer, dyreprint, frynser mm. Det er simpelthen bare smag og behag, der gælder, når denne trekantsbikini skal købes. Dog er det ofte dem med en lidt fyldigere barm, der bedst kan bære denne, da indlægget i denne form for badetøj er noget begrænset. Bikiniunderdelen kan ofte fås i både g-streng, hotpants og almindelig trusseform, alt efter hvilken type du er. Hotpants-underdelen benyttes ofte af de mere sporty folk, da denne giver et sportslook. Når der skal findes billigt badetøj, kan trekantsbikinien sagtens anbefales, da denne produceres til super gode priser i en stadig høj kvalitet.

Se Badetøj fra DressMe online shop – Klik her

Se Badetøj fra Fashion by Emma online shop – Klik her

– En bikini med bøjle kan også findes på markedet med billigt badetøj, og denne anbefales som oftest til kvinder med en lidt mindre fyldig barm, da denne har gode push-up muligheder. Du vil føle dig tryg og sexet, som var du iført dit mest elskede undertøj. Som med trekantsbikinien kan denne også altid fås i alverdens farver, print mm. Når du ønsker at finde billigt badetøj, må du således ikke glemme denne yndige bikinitype med push-up og bøjle.

Badedragt eller monokini?

Badedragt - Monokini
Badedragt - Monokini
Badedragt - Monokini

Som tiderne skifter, kommer der også nye trends på modemarkedet, og den famøse monokini er en af dem. Mange kalder den fejlagtig for en badedragt, men denne fejl må man ikke begå som kvinde, da en monokini er meget mere udfordrende end den velkendte badedragt. Monokininen blev designet for en del år siden, og fik for alvor grobund for omtrent 10 år siden i USA, da amerikanerne fik øjnene op for dette lækre stykke badetøj. Den dækker de vigtigste dele på din krop og betragtes som en bikini, der blot er sat sammen af lidt ekstra badetøjsstof. Er du på jagt efter billigt badetøj, kan monokinien også sagtens anbefales, da denne fås i alle prisklasser, farver og kvalitet.

Ønsker du ikke at vise for meget frem på kroppen, kan den velkendte badedragt derimod anbefales. Denne kan nu til dags både fås med shorts og en almindelig underdel. Shortsformen er kendt fra 50’erne/60’erne, og er på vej ind på markedet igen. Badedragter kan altid findes, når man leder efter billigt børnetøj, så mist endelig ikke modet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Billigt badetøj: Bikini, badedragt, monokini – hvad er ’in’?, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Ulla er fast skribent på Womens-Fashion.dk hvor hun skriver om mode, tøj, make-up og accessories. Alle er det områder der i mange år har interesseret hende og bla. har hun arbejdet med flere modebutikker i gennem flere år, hvor vejledning og kreative ideer var en fast del af hverdagen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *