Cardigan – fuldend dit look

En cardigan er et af de mest alsidige beklædningsgenstande vi har. Du kan med den rigtige cardigan skifte stil blot ved at tage den på og selvfølgelig igen ved at tage den af. Samtidig er de perfekte til en kølig sommeraften eller i vinter halvåret for, at holde varmen.

Du kan bruge en cardigan til alt slags tøj og til alle stile, til shorts og kjoler er en kort cardigan rigtig sød og til jeans passer en lang cardigan lige så godt. Prøv dig frem og du vil hurtigt finde dig godt tilpas med dem. Lad dig inspirere i webshoppen og se hundrede af modeller fra alle dine favorit mærker.

Køb modetøj online

Lækker cardigan til en kølig dag eller aften
Klassisk cardigan
Enkel og klassisk cardigan
Sød og let cardigan til fest og sommer
Frisk og farverig cardigan
Enkel cardigan med søde striber

Bag om cardigans

Vidste du forresten at de første cardigans kan dateres helt tilbage til 1853-1856, hvor en britisk kommandant James Thomas Brudenell brugte en cardigan som ekstra varmt tøj inden under uniformen. Han var også den 7. Jarl af Cardigan…derfra navnet cardigan.

Følg moden og brug cardigans til din egen stil

Det har altid været vigtigt at præsentere sig selv på bedst mulig måde. Dette er en af grundende til at modebranchen har fået vind i sejlene og i dag er en af verdens mest voksende brancher. Firmaer som Gucci, Luis Vuitton, Chanel og Dolche & Gabbana sætter dagsordenen for hvad der er hot og hvad der er not. Ved at konstant ændre på dette opstår der nye krav for hvad der betegnes som præsentabelt påklædning. Denne strategi resulterer i et konstant tøj forbrug for folk der gerne vil klæde sig herefter.

Det kan være svært at reducere sit tøj forbrug hvis man gerne vil spille med på modbranchens tangenter, men væbnet med et par gode råd,vil det være muligt at investere i tøj som ikke vil blive yt efter sæsonens udgang. Men en beklædningsgenstand såsom en cardigan er populær år efter år.

Se Cardigans fra DressMe online shop – Klik her

Det vigtigste at huske på når du handler tøj og også cardigans, er at finde produkter som er i god kvalitet og samtidigt kan være moderne over en længere periode. Ved at gå efter sort, hvidt og matte farver, er du sikret køb der rækker længere en modeverdenens korte sæsoner. Undgå at falde for iøjefaldende mønstre, da disse med sikkerhed vil blive forældet inden for nær fremtid. Hvis du gerne vil nyde godt af nogle af nutidens detaljerede finesser er det en god ide at købe tilbehør som rummer nogle af modens påkrævede elementer. Ved at benytte tilbehør som bælter, halskæder og øreringe kan du hurtigt opdatere et hvilket som helst outfit og samtidig tilføje dit individuelle look. Tilbehør har evnen til at nuancere den gamle garderobe hvis du har sans for detalje. En cardigan kan for eksempel både anvendes som beklædningsgenstand og for at fremhæve andre beklædningsgenstande.

Køb modetøj online

Selvom det kan virke kedeligt at følge disse råd, -da det omhandler klassiske tidsløse farver, behøver du ikke at følge rådene til punkt og prikke. Rådene er bygget op til at kunne give dig mulighed for at nedsætte sit tøj forbrug og samtidig være moderigtig.

Copenhagen Fashion Week kan blandandet give dig en ide om hvilke elementer der bliver populære i fremtiden. Hvis du gerne vil komme modens udvikling i forkøbet er det en god ide at holde øje med modeugernes kollektioner. Danske designere er nogle af Skandinaviens  bedste, så det kan godt betale sig at holde sig opdateret på designernes kreationer hvis du vil være med på moden.

Den danske designer Jean Phillip er blevet en legende i dansk mode. Hans klassiske look går igen hvert år hvor han samtidigt formår at bringe detalje og finesse ind i sine designs. Med sine få år i branchen har han allerede formået at komme til tops i modeverdenen og blandt andet har haft mulighed for at præsentere sine kollektioner i Paris og London. Hans tøj henvender sig mest til mænd, men han har også produceret få produkter til kvinder. Det samme er gældende for Anne Vest som for det meste producerer tøj til kvinder. Hendes tøj er lavet af gode materialer som er beskåret til perfektion. Ved at følge nogle af disse landsmænd, kan man danne sig et billede af modens udvikling, hvilket kan gøre det nemmere for en forbruger at orientere sig når der skal købes moderigtigt tøj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Cardigan - fuldend dit look, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Ulla er fast skribent på Womens-Fashion.dk hvor hun skriver om mode, tøj, make-up og accessories. Alle er det områder der i mange år har interesseret hende og bla. har hun arbejdet med flere modebutikker i gennem flere år, hvor vejledning og kreative ideer var en fast del af hverdagen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *