Idéer til fede billige accessories

Accessories i alle udformninger

Det er ofte, når sommeren begynder at nærme sig, at lysten til at bruge accessories i form af øreringe, ankelkæder, hatte, armbånd og selvfølgelig solbriller vender stærkt tilbage efter en kold mørk vinter. Og heldigvis for verden i dag er der utallige gode tilbud at finde rundt omkring, og er man bare tålmodig nok, kan man sagtens finde fede billige accessories, der ligner noget, du har købt for en langt dyrere pris.

Ankelkæde – hippie eller for fint?

Køb modetøj online

accessories - Billig ankelkæde

accessories - Billig ankelkæde

accessories - Billig ankelkæde

Når mange hører ordet “ankelkæde”, får de ofte associationer til barndommen, hvor man måske har haft et læderbånd bundet omkring anklen i samme farve som ens veninde for derefter at kalde det en venindeankelkæde i stil med venindearmbånd eller venindehalskæder. Dog er ankelkæden begyndt at blive en af de velansete accessories i de forskellige modehuse, og du kan både få ankelkæder med diverse vedhæng, med guldkæde, sølvkæde, læder mm. Som med mange andre smykker kan man få ankelkæder til både hippier, punkere, de lidt mere fine samt andre tøjstile. Ankelkæder kan sagtens betragtes som billige accessories, så det er bare med at gå på skattejagt på nettet.

Se Accessories fra DressMe online shop – Klik her

Se Accessories fra Fashion by Emma online shop – Klik her

Store hatte til sommerbrug – in or out?

For nogle år siden benyttede kvinder næsten kun store hatte, hvis de skulle til travbaneløb, var adelige eller skulle klæde sig ud, men nu har modehusene gjort det til en trend at bære hatte igen. De kendte i Hollywood gør det, så hvorfor ikke følge moden? Og er du på jagt efter billige accessories, er en sommerhat bestemt værd at lede efter. De mest kendte er de store stråhatte, som både fås med kort og lang skygge. Nogen vil mene, at looket ser en smule for landligt ud, men kombiner det med nogle rå shorts eller et par kilehælesandaler, og du er på rette vej; og har du ikke disse dele i klædeskabet, kan du nemt få penge til dem ved at finde frem til denne billige accessories for så at spendere pengene et andet sted.

Billige accessories – et godt råd

Køb modetøj online

Når de billige accessories skal findes, må du ikke udelukkende lade dig forblænde af dyre mærker som Tommy Hilfiger, Louis Vuitton mm., da du ofte kan finde lige så fede smykker til langt billigere priser. Husk at en vis procentdel af beløbet på det pågældende produkt ofte pålægges pga. det kendte brand. Hvorfor ikke sætte en dyd i at finde de samme slags accessories med et lignende look – dog til en langt billigere pris? Med smykker er det ofte sværere at se mærket bag det end med almindeligt tøj, så ingen andre vil bemærke, hvor dine accessories er købt.

Bemærk også at du især får billige accessories, hvis du eksempelvis finder tilbud med en samlerabat, poser med flere ankelkæder i end blot et smykke mm. Husk desuden også på at nettet er en stor shoppingportal med diverse unikke accessories så sørg endelig for at tjekke nettet ud, før du bestemmer dig for at gå ned i en butik – du kan med garanti gøre et godt kup.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Idéer til fede billige accessories, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Ulla er fast skribent på Womens-Fashion.dk hvor hun skriver om mode, tøj, make-up og accessories. Alle er det områder der i mange år har interesseret hende og bla. har hun arbejdet med flere modebutikker i gennem flere år, hvor vejledning og kreative ideer var en fast del af hverdagen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *