Jeans til enhver garderode

Jeans til enhver lejlighed

Jeans bliver du aldrig træt af. De er det man vil kalde grundelementer i enhver kvindes garderobe. Disse kan bruges til enhver lejlighed, både arbejde, byture, afslapning og venindebesøg.

Køb modetøj online

Bukser findes i et utal af styles, facon, farver og mønstre, så der altid er et par bukser der passer til din dag. Valget er dit og udvalget er stort. Vælg mellem skinny jeans, bootcut og straight. Der findes mange flotte modeller online, og hos dressme.dk finder du mange fede modeller af disse.

Billige jeans til kvinder
Billige jeans til kvinder
Billige jeans til kvinder
Billige jeans med mønster til kvinder
Billige jeans med mønster til kvinder
Billige jeans med mønster til kvinder

Selv et par klassiske jeans kan blot ved, at folde buksebenene lidt op helt skifte stil, eller du kan selvfølgelig finde et par bukser, der er designet til opsmøgede bukseben og har på indersiden en anden farve eller mønster for at peppe det lidt op.

Jeans til flade sko eller høj hæl

Bukser til kvinder er ofte perfekte på den måde, at de passer lige godt til flade sko, sko med hæl eller støvler. Prøv selv derhjemme, først med flade sko og efterfølgende sko med hæl. Du vil hurtigt opdage, at det giver to forskellige look. Med flade sko er stilen lidt mere afslappende, hvor i mod sko med hæl gør stilen lidt mere stilfuld og nogle gange endda mere sexy.

Se Jeans fra DressMe online shop – Klik her

Se Jeans fra Fashion by Emma online shop – Klik her

Kender du stilen?

Jeg har ofte fået spørgsmålet: Hvad er bootcut jeans? Bootcut jeans er kort og godt bukser der er lidt bredde nederst og derved går ud over dine støvler, i modsætning til Straight jeans som, ja er lige. Forskellen er stor på flere områder. Selvfølgelig den, at de er designet til, at bruges sammen med støvler, hvor imod straight jeans brugt sammen med støvler skal være inden i støvlerne.

Køb modetøj online

Så elsker du at gå med støvler, så skal du helt klart have bukser med bootcut design. Og til dine sandaler kan du med fordel vælge straight jeans.

Bootcut jeans har også den visuelle effekt, at de gør dig mere slank i modsætning til straight bukser hvor du har en tilbøjelighed til, at virke mere bred om hofterne end du er. Selvom du muligvis nu tror, at så kan du ikke bruge straight jeans, så tager du fejl, alle kan men synes du stadig der er lidt for meget til “gården”, så kan du altid bruge en skjorte eller top der går ned over taljen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Jeans til enhver garderode, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Ulla er fast skribent på Womens-Fashion.dk hvor hun skriver om mode, tøj, make-up og accessories. Alle er det områder der i mange år har interesseret hende og bla. har hun arbejdet med flere modebutikker i gennem flere år, hvor vejledning og kreative ideer var en fast del af hverdagen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *