Leggings – køb leggings online og få de nyeste billigst

Leggings til alle typer kvinder

Leggings fås i et utal af farver og materialer som hver i sær giver dem forskelligt udseende. Lige fra et par tynde nylon leggings til et par lycra leggings der giver et læder-look eller Demin-look.

Køb modetøj online

Her er nogle af de mest populære leggings i shoppen i øjeblikket. Klik ind i shoppen og se flere billeder, priser og størrelser, samt selvfølgelig de seneste nye modeller.

Leggings til kvinder
Online mode
Sorte leggings
Leggings med mønster
leggings med mønster
Leggings med satin-look
Online mode
køb bukser
Køb bukser

I shoppen vil du finde alle typer af leggings og i alle farver og materialer. Du vil med sikkerhed finde, præcis de modeller der passer til din stil og garderobe. Du finder også til priser hvor alle kan være med og når priserne starter fra under 50 kr. så kan der vist også godt blive råd til mere end et par.

Med så mange og skønne leggings er der rig mulighed for, at afprøve nye stile og sammensætninger. Prøv bare at bruge en aften på, at afprøve forskellige bluser, shorts, nederdele og kjoler sammen med dine nye leggings og vær aldrig bange for, at udforske sammensætningerne. Du vil blive overrasket over, hvor godt et par af disse i kontrastfarve passer og fremhæver præcis det du gerne vil.

Leggings – dem elsker vi

Leggings er et universal beklædningsgenstand. En af grundene til, at leggings i det hele taget er blevet så populære er det faktum, at de laver et lille synsbedrag ved, at få vores ben til at se længere og tyndere ud, ikke dårligt hvis man synes der er lidt for meget på sidebenene. Og så hjælper de selvfølgelig også på, at holde varmen og betyder vi kvinder faktisk kan bruge noget af vores sommertøj, eks. en sød nederdel eller et par shorts med leggings indenunder er rigtig smart, men lader stadig noget være til fantasien. De er også behagelige at have på. Selvom de sidder tæt, så fordi de er lavet af lette og elastiske materialer betyder det, at de ikke føles stramme, ja faktisk køber du de rigtige, så vil du næsten ikke kunne mærke, at du har dem på.

Se Leggings fra DressMe online shop – Klik her

Se Leggings fra Fashion by Emma online shop – Klik her

Se Leggings fra MissLux online shop – Klik her

Historien om leggings

Oprindeligt var disse to separate stykker beklædning, et til hvert ben. De moderne leggings er typisk lavet af lycra, nylon, bomuld, uld, silke eller polyester. Det gælder dog for alle typer, at der er en form for elastik i dem således, at det altid sidder tæt på benene og ved, at iblande et elastik materiale undgår man, at stoffet udvider sig og eks. skaber løse knæ eller bagdele, noget ikke er særlig pænt…tvært imod.

Leggings er typisk også ankel lange og blev oprindeligt designet til, at hjælpe med at holde varmen inden under en kjole. I dag bruges de også nogle gange uden kjole, nederdel eller en lang bluse. Ofte bruger modedesignerne dem dog, men kjoler, nederdel eller bluser.

Brugen er også meget forskelligt og alt efter stoffet de er lavet af. Nogle er meget kraftige og bruges i vinterhalvåret så vi kan holde varmen, mens andre er meget tynde og kan bruges i sommerhalvåret for, at understrege vores stil uden at vi har det for varmt.

Leggings har meget til fælles med strømpebukser, men hvor strømpebukser er mere tynde, gennemsigtige og ikke findes i alle regnbuens farver er leggings præcis det modsatte, de bruges dog ofte på samme måde, men leggings har den store fordel ud over farve, at de kan bruges alene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Leggings - køb leggings online og få de nyeste billigst, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Ulla er fast skribent på Womens-Fashion.dk hvor hun skriver om mode, tøj, make-up og accessories. Alle er det områder der i mange år har interesseret hende og bla. har hun arbejdet med flere modebutikker i gennem flere år, hvor vejledning og kreative ideer var en fast del af hverdagen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *