Lingeri online – Spar op til 50%

Lingeri & undertøj til kvinder i alle aldre

Lingeri og undertøj til kvinder går aldrig af mode. Leder du efter alle de kendt lingeri samt undertøjs mærker, så findes der et sted på nettet hvor du kan få det hele, og lige i øjeblikket kan du købe det med helt op til 50% rabat på alle typer lingeri og undertøj til kvinder. Så skal du have købt ind inden ferien begynder, så du føler dig lækker når du skal til sydens sol, eller bare ud på campingpladsen, så er det nu du skal slå til. Smartgirl.dk har lingeri og undertøj til kvinder i alle størrelser, så du vil sjældent gå forgæves i denne webshop. De fører bl.a. de kendte mærker Triumph, FEMILET, CHANGE, PrimaDonna, MissYA, Calvin Klein og Chantelle.

Spar op til 50% på lingeri og undertøj

Lingeri, BH og Trusse   Lingeri i sort   Rødt lingeri
 

Køb modetøj online

Der køres i øjeblikket en stor udsalgs kampagne på lingeri og undertøj til kvinder på op til 50% rabat, og det er jo altid de bedste ting og tilbud der forsvinder først, så det er med at holde sig til så længe lager haves, og så længe udsalget kører for fuld damp.

Pas på dit lingeri og undertøj

Når du skal vaske dit lingeri og undertøj skal du selvfølgelig altid huske at læse den isyede vaskeanvisning og at følge den nøje. F.eks. skal en bøjle bh altid vaskes i hånden, medmindre at andet er oplyst på vaskeanvisningen. Når du håndvasker, anbefales det at bruge et flydende color vaskemiddel, og faktisk også når du skal vaske hvidt undertøj. Du skal huske at undgå for varmt vand og iblødsætning. Du må aldrig bruge aldrig klorin eller andre blegemidler, og vær også opmærksom på at dette kan være iblandet vaskepulveret. Husk også at undgå skyllemiddel. Hvis du skal vaske lingeri og undertøj i vaskemaskinen så husk altid at bruge en vaskepose. Husk at lukke hægter og lignende så disse ikke sætter sig fast i f.eks. blonder osv.. Husk også kun at fylde vaskemaskinen 2/3 op, og bland ikke lingeri med andet vasketøj. Så frarådes det at blande lyst og mørkt. Kom heller aldrig lingeri eller undertøj i tørretumbleren.

Smart badetøj til ferien

Køb modetøj online

Det er også ved at være tiden for køb af badetøj, og det har Netlingeri.dk også på lager i alle de gængse størrelser og modeller. Bikinier og badedragter fås i mange flotte farver og den sidste nye stil. Alt fra den lille bikini trusse til de lidt større modeller der dækker mere, altså noget for enhver smag. Også i badetøj er der nedsatte modeller hvor du kan spare mange penge lige nu online. Så står du og mangler lingeri eller undertøj, så skynd dig ind og bestil til rigtigt gode priser lige nu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Lingeri online - Spar op til 50%, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *