Super smarte Toppe til den smarte pige – redirect til LLAM

Toppe der passer til alle stile

Smarte toppe til kvinderEn top eller flere toppe er uundværligt i garderoben. En top er ofte enkel, men alligevel kan den være elegant eller afslappende. Toppe fåes med og uden print og i et utal af mønstre og stof, så du med sikkerhed kan finde en top der passer din stil og garderobe.

Køb modetøj online

top til kvinder_3

top til kvinder_2

top til kvinder_4
top til kvinder_1
top til kvinder
Only top

En top er nødvendigvis ikke kun til en stil eller type, de kan sagtens bruges til andre typer jeans eller shorts, alt efter hvad den oprindeligt var købt til.

En sporty top fra Hummel kan eks. sagtens passe sammen med et par jeans fra VILA og omvendt kan en elegant top fra ONLY sagtens sættes sammen med et par hverdags jeans. Det er som altid kun din fantasi der sætter grænserne.

Selv de mere afslappende toppe fra eks. Selected Femme, VILA, ONLY, Vero Moda og mange andre kan du med god samvittighed bruge til arbejde. De er ofte lidt mere løse i det og kan derfor kræve en BH med klare stroppe.

Se Toppe fra DressMe online shop – Klik her

Se Toppe fra Fashion by Emma online shop – Klik her

Se Toppe fra MissLux online shop – Klik her

De samme mærker laver også toppe der er mere elegante og passer rigtig godt til et business look, men som før kan de sagtens sættes sammen med et par casual jeans eller shorts.

Toppe på tilbud

Tag dig god tid, når du kigger i shoppen for du vil finde mange søde modeller der er store besparelser på og som er nedsat med over 70%

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Super smarte Toppe til den smarte pige - redirect til LLAM, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Ulla er fast skribent på Womens-Fashion.dk hvor hun skriver om mode, tøj, make-up og accessories. Alle er det områder der i mange år har interesseret hende og bla. har hun arbejdet med flere modebutikker i gennem flere år, hvor vejledning og kreative ideer var en fast del af hverdagen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *