Vinterstøvler til kvinder – smarte og varme

Vinterstøvler til kvinder skal både være praktiske og ikke mindst smarte og så skal de selvfølgelig være lavet i de bedste materialer uden at koste en månedsløn.

Køb modetøj online

Lækre Sorel vinterstøvler

Billige Sorel støvler
Vinterøvler til kvinder
Stilsikker støvler til smarte kvinder
Klassisk varm vinterstøvle
Catpillar praktisk vinterstøvle

I webshoppen finder du derfor kun vinterstøvler til kvinder fra de bedste mærker som Sorel, Tommy Hilfiger, ECCO, Caterpillar, Rugged Gear, Rupper Duck og mange flere.

Vinterstøvler fra Sorel kender alle vist, de er både klassiske og smarte på samme tid og så er de lavet til at holde særson efter særson. Skulle du af en eller anden grund endnu ikke kende Sorel vinterstøvle så giv dig selv en oplevelse og køb et par…noget du aldrig vil fortryde.

Skal vinterstøvlerne være lidt mere elegante har Tommy Hilfiger lavet en lækker støvle med kilehæl der både er blød og smart og giver et elegant look.

Alt efter din smag finder du korte og lange vinterstøvler. Der er en tendens til, at det er de lange støvler der er mest populære, men også 3/4 støvler bruges meget, specielt som hverdagsstøvler.

Vedligehold dine vinterstøvler

Hvis du husker en gang imellem at give dine støvler lidt indprægnering eller olie så holder de, måske ikke evigt men tæt på.

Husk også at inden du tager støvlerne i brug, at imprægnere dem, noget der vil gøre dem endnu mere holdbar og noget du skal gøre med jævne mellemrum.

specielt når du sætter vinterstøvlerne ind for sommeren skal de vedligeholdes. Eks. er det en god ide, at give støvler der har en sål lavet af vulkaniseret gummi, solsikkeolie men kun sålen. Sorel vinterstøvler har bl.a. en sål der er lavet af vulkaniseret gummi. Denne gummisål kan godt tørre lidt ud og med tiden smuldre. grunden til dette sker er, at vi alle bevæger os ud og ind mellem koldt og varmt. Eks. når du køre bil om vinteren vil varmeblæseren blæse varme på dine støvler som derfor lidt efter lidt vil tørre ud, derfor giv sålen lidt olie en gang imellem.

Sidst men ikke mindst, husk aldrig at sætte våde vinterstøvler til tørre ved en radiator, det udtørre dem. Gør dem i stedet rene og lad dem lufttørre ved alm. stuetemperatur. Det er så også en god undskyldning for at have mere end et par vinterstøvler. Har du eks. 2 par støvler kan det ene par altid tørre på udvendig men også indvendig.

Rabat på shoppen

Er det første gang du handler i webshoppen, kan du ved at tilmelde dig nyhedsbrevet få en kode der giver ekstra 10% i rabat på hele dit køb og det er ikke kun på vinterstøvler.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Vinterstøvler til kvinder - smarte og varme, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Ulla er fast skribent på Womens-Fashion.dk hvor hun skriver om mode, tøj, make-up og accessories. Alle er det områder der i mange år har interesseret hende og bla. har hun arbejdet med flere modebutikker i gennem flere år, hvor vejledning og kreative ideer var en fast del af hverdagen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *